Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (3.69 secunde)
Stirile ProTV au aflat cum functioneaza aceste camere, si mai ales, pe ce sosele au fost instalate. ... Compania Nationala Drumuri a instalat la kilometrul 30, in zona Snagov, cateva camere de supraveghere, iar cu ajutorul acestora ii va amenda pe toti soferii care nu si-au platit taxa de drum.
Conform obiceiului deja stiut, putini dintre ei s-au prezentat la vot in prima parte a zilei, statisticile inregistrand, la ora 17.00, o prezenta de doar 34,26% in capitala - cu 6 procente mai scazuta decat media pe tara.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon.
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Ed Vuliamy, reporter la saptamanalul britanic The Observer, care a venit in Romania in 1989, s-a reintors dupa 20 de ani pentru a "analiza consecintele celei mai misterioase caderi de regim de dupa Razboiul Rece".
Ed Vuliamy, reporter la saptamanalul britanic The Observer, care a venit in Romania in 1989, s-a reintors dupa 20 de ani pentru a "analiza consecintele celei mai misterioase caderi de regim de dupa Razboiul Rece".
Acesta i-a povestit cum in urma cu trei-patru decenii s-au cunoscut la Iasi. ... Dumneavoastra ati stat la virf tot timpul si ce, mai stiti cine a fost sub aripa dumneavoastra?
Live text de la Motiunea de cenzura. ... De la instalarea regimului de putere personala al lui Traian Basescu, ar fi a doua oara cand un guvern marioneta instalat de acesta ar putea fi demis.
"Romania liberala", o miscare menita sa disloce PNL si pe Crin Antonescu Dupa gogoasa cu Miscarea Populara, serviciile secrete si Traian Basescu pun la cale ruperea PNL Scenariul din 2006, cand cuplul Stoica-Stolojan a format o platforma in PNL, se repeta acum.
Cetatenii straini asigurati la INAIL in anul 2007 au fost in numar de aproximativ 3 milioane (2.985.851), crescand cu 19,5% fata de anul precedent si cu 36,9% fata de 2003.
In consecinta, nu mai „percuteaza” la fel de repede la indicatiile Cotroceniului si, treptat, isi croieste propriul drum. A inceput sa foloseasca si alte surse de informare decat cele oficiale si nu se fereste sa recunoasca public ca se asteapta sa fie pus in curand la zid.
Stolojan a precizat ieri la Palatul Cotroceni ca in prezent are o functie importanta la Administratia Prezidentiala si nu poate, deocamdata, sa aiba si o activitate sustinuta in cadrul partidului.
Basescu a dat inca o data dovada unui politician nonconformist si spre deosebire de predecesorii sai de la Cotroceni a preferat sa-si petreaca cea de-a 54-a aniversare alaturi de familie.
In plin scandal legat de telefonul dat de catre premierul Calin Popescu-Tariceanu procurorului general Ilie Botos si de inregistrarea in privinta acestei convorbiri, senatorii din Comisia de aparare au luat ieri in dezbatere propunerea legislativa a patru parlamentari PSD privind autorizarea interceptarii comunicatiilor in activitatile de realizare a securitatii nationale.
Neagu Udroiu Fostul ambasador al Romaniei la Helsinki, publicistul Neagu Udroiu implineste astazi 72 de ani. Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!". ... In mod sigur, gandul dumneavoastra de a sta de vorba cu mine insumi, tocmai acum la ora bobocilor in floare.
Decizia Curtii Constitutionale vizavi de articolele din noul Regulament de functionare a celor doua Camere ale Parlamentului ce fac referire la schimbarea pesedintilor lor a readus in discutie implicarea politica in actul judecatoresc. ... In schimb Coalitia aflata la guvernare a criticat in termeni duri hotarirea luata.
Ultimele date pe care le avem ne arata ca luna ianuarie din acest an a avut venituri peste cele previzionate cu aproximativ 640 de milioane de lei, avem deja un excedent bugetar de 0,5%, adica 3,5 miliarde, avem o crestere in ceea ce priveste cheltuielile cu investitiile, vorbesc ianuarie 2015 raportat la ianuarie 2014, crestere cu 11%, crestere cu 23% a investitiilor pentru fondurile europene, o scadere, asa cum v-am spus, de 15% a cheltuielilor cu bunurile si serviciile, ceea ce nu ne deranjeaza deloc, ba chiar ne bucura.
Unul dintre cei mai talentati si apreciati jurnalisti de televiziune din Romania, cu vechi state si in presa scrisa, a avut o polemica savuroasa cu Traian Basescu, fostul presedinte azi pensionar si care, neavand ce face a intrat intr-o polemica cu moderatorul de la Romania TV.
google-analytics.com